O zi speciala merita o locatie si mai speciala. Am facut o surpriza familiei si am mers la cea mai unica locatie din oras, la Nostalgia, unde am avut placerea ca de fiecare data sa servesc fie o portie de linguine ai frutti di mare, fie un burger black angus, si pot sa spun ca niciodata nu am fost asa de multumit de atmosfera, design, mancare si oameni cum sunt cand vin aici.

Intentionat nu am postat nici o poza cu interiorul si nici cu exteriorul, deoarece vreau sa aveti voi prima impresie, live, si va recomand cu toata increderea sa degustati orice produs din meniu, atat cel de bauturi cat si cel de mancare, insa va propun un Draught Guinness de cea mai buna calitate, acompaniat de o portie de paste mentionate mai sus, calitatea, cantitatea si pretul produselor acestui local sunt pur si simplu imbatabile.

Coloana sonora de pe fundal te duce intr-o stare de melancolie, intradevar “nostalgic” iar la caderea serii, lumina subtil pozitionata de nuanta albastra ne lumineaza intim seara, perfect pentru o iesire cu prietenii, o cina romantica sau chiar o intalnire de afaceri. 

Echipa Nostalgia se prezinta foarte pregatita, amabila si prompta, doar doar sa nu cred ca ma aflu dintr-o data pe afara, sau prin alte locatii pe care le-am mai povestit, se vede faptul ca se doreste si se aplica profesionalism si exista dedicatie din partea personalului. 

Sa ne vedem aici curand, pana atunci, savurez un Red Line, shot-ul unic ce-ti aprinde papilele asa cum doar Tabasco o mai face!
Hai noroc!